Nu var det ett bra tag sedan jag skrev här på bloggen. Det har varit mycket på jobbet så när jag varit klar med det för dagen så har det inte funnits någon energi över för bloggande. Men allt är fint med mig och här om dagen hände något spännande. Vi trivs ju jättebra här i Kristianstad men jag brukar ändå roa mig med att sitta och surfa på mäklarsidor. Här om dagen hittade jag drömhuset i Bjuv av alla ställen.

Det är en gammal villa, rätt stor och från början av sekelskiftet. Jag är så sugen och ska nog ta kontakt med HusmanHagberg i Bjuv, i alla fall som en kul grej. Fast än så länge är det bara en pirrig dröm. Egentligen borde jag inte alls fundera på flytt och renovering när jag har så här mycket på jobbet, men ibland måste man våga också, eller hur?

Nä, nu tror jag att jag ska ta en avstressande löprunda i mörkret, men vi hörs snart igen så får vi se om det blev något med husdrömmen. Förresten, har ni fått någon snö än? Här lyser den fortfarande med sin frånvaro, i alla fall i skrivandets stund.

home

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *