Nu var det allt ett tag sedan jag hade tid att titta in här igen. Det är mycket på jobbet som vanligt, men jag trivs som fisken i vattnet. Vi åkte förresten ända till Bjuv och tittade på det där drömhuset jag skrev om i förra inlägget. Huset var verkligen så vackert som jag föreställt mig, men väl där insåg väl både jag och Jonas att det är lite för mycket jobb för oss nu. Andra förändringar är dock på gång. Jonas är ju utbildad socionom men har varit hemma med barnen ganska länge nu. Det har varit otroligt skönt, men nu börjar han längta ut i arbetslivet och har tittat på om han skulle kunna jobba inom socionombemanning. Jag förstår honom faktiskt, han behöver ju faktiskt se andra vuxna människor än mig om dagarna. Dessutom är han duktig på sitt jobb och jag unnar honom verkligen en egen karriär, men lite omvälvande kommer det så klart att bli. Nej, nu ska jag dyka ned i jobbet igen. 

Vi ses snart!

2

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *