Som ni vet har jag på senaste tiden varit inne på det här med förändringar. Jag har tittat på hus och min man funderar på att börja arbeta igen. Som det är idag arbetar ju jag väldigt mycket och har kommit fram till att jag behöver en plats att koppla av på. Ett litet semesterhem utomlands vore perfekt. Tänk att få vara på en plats där vardagens krav och stress är bortkopplad. Låter inte det underbart? Nu håller jag som bäst på att se över vad det finns för möjligheter. Jag tittar just nu på Semesterhus & lägenheter på Sicilien. Känner mig väldigt lockad av det. Nu gäller det bara att få med mannen och barnen på planerna, men jag tror inte det ska bli allt för svårt att övertyga dem. Visst kan man åka bort och bo på hotell, men att ha en alldeles egen plats är ändå något väldigt speciellt. Önska mig lycka till i min övertalningskampanj.

sicilien

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *